İSTANBUL / KÜÇÜKCEKMECE - Alaeddin Yavaşça Güzel Sanatlar Lisesi

Tem

Diploma ve iş yeri açma belgeleri hazırlanmış olup öğrencilerimizin kimlikleriyle gelip belgelerini almaları gerekmektedir.

Haz

Yetenek sınavı tarihleri belli oldu. Sınavlar aşağıda belirtilen gün ve saatlerde kurumumuzda yapılacaktır. Öğrencinin sadece kimlik kartı ile sınavdan 30 dk. önce kurumumuzda olması yeterli olacaktır.

Haz

Yetenek sınavı ile öğrenci alan okullara başvuru kılavuzu yayımlandı. Buna göre başvurular 20-26 Haziran arasında E-okuldan yapılacak. Yetenek sınavı günü ilerleyen günlerde web sayfamız ve sosyal medya hesaplarımızda yer alacak.

Haz

"Yiğidim Aslanım" Adlı Parçayı Öğretmen ve Öğrencilerimiz Birlikte Seslendirdi.

Haz

Yıl Sonu Resim Sergimiz 9 Haziran 2022'de Atakent Arenapark'ta Yapılacak.

May

Okulumuzda düzenlediğimiz etkinliğe ülkemizin ünlü müzisyenlerinden Hüsnü ŞENLENDİRİCİ de katıldı.

Nis

Küçükçekmece Kaymakamlığımızın himayelerinde İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ortaklığında yürütülecek olan ''Spor Dostu Okul '' projesi kapsamında turnuvalarımız başladı. Gerekli lisans işlemleri ve katılım için okul idaremize başvurunuz.

Nis

Eğitimde İyi Örnekler projesi kapsamında bahçemize bir platform kuruyoruz. Genel etkinlikler, festivaller dışında öğrencilerimiz bu alanı özgürce kullanarak sahne korkularını atacak, izleyiciler için de zevkli dakikalar ortaya çıkacak. Proje tamamlandığında güzel bir açık hava konser ve etkinlik alanına sahip olacağız.

Nis

Armamızın yanında çeşitli alanlarda kullanmak için (sosyal medya, panolar, kıyafetler vs) bir okul logosunun güzel olacağını düşündük. Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Hanefi ÖZKUL'un tasarladığı 5 logoyu siz değerli velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize sunduk. Toplamda 504 oyun kullanıldığı ankette oyların %27,9'unu 1 numaralı logo alarak 1. oldu. Aşağıda 1. seçilen logonun kullanım yerine göre 3 versiyonunu ve onun okul kıyafetimiz üzerindeki halini görebilirsiniz.

Alaeddin Yavaşça Güzel Sanatlar Lisesi Masa Tenisi Turnuvası

Mrt

2021-2022 eğitim öğretim yılı 2. dönem veli toplantımız 3 Nisan Pazar günü saat 10.00'da okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimizi bekliyoruz.